Descargar EBOOK Llum antiga autor JOHN BANVILLE gratis online


Descargar EBOOK Llum antiga autor JOHN BANVILLE gratis online Título Del Libro: Llum antiga
El autor del libro: JOHN BANVILLE
El editor: BROMERA
ISBN 13: 9788490260654
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 861 Kb

Read full description of the books:L’actor Alexander Cleave fa memòria dels millors anys de la seva vida en recordar l’idil·li fugaç que va mantenir, quan era adolescent, amb la mare del seu amic a la Irlanda dels anys 50. Els encontres il·lícits en una casa de camp als afores de la ciutat o la passió al seient de darrere del cotxe de la seva amant s’apinyen en la seva ment. Però els records vénen acompanyats també d’un sentiment, esmolat i fosc, relacionat amb el suïcidi de la filla del protagonista, deu anys enrere. Quan al vell actor li ofereixen treballar en una pel·lícula sobre un escriptor extravagant, descobrirà que l’enigmàtic personatge va coincidir amb la seva filla uns dies abans que morís. Aquesta connexió amb el passat el farà lligar caps sobre el seu primer amor.

En Llum antiga conflueixen l’obsessió i l’egoisme de l’amor de joventut amb el terrible impacte d’una pena profunda. Una novel·la totalment enlluernadora i tremendament commovedora alhora.

El autor es JOHN BANVILLE escribió un interesante libro titulado Llum antiga. El libro de la publicó la editorial BROMERA, y en este momento por el libro de Llum antiga PDF ISBN (9788490260654) es necesario pagar 19.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Llum antiga EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor JOHN BANVILLE, que te pueden gustar, igual que el libro de Llum antiga EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Llum antiga EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Llum antiga PDF
Descargar en EPUB Llum antiga EPUB
Descargar en DOC Llum antiga DOC
Descargar en TXT Llum antiga TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Llum antiga


Pablo

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Lucas

El libro gustó más que el anterior

Paula

Hay claras desventajas

David

Bueno, es muy reconfortante libro!

Carmen

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...
Añadir comentario
Descargar EBOOK Llum antiga autor JOHN BANVILLE gratis online

PDF: llum-antiga.pdf Llum antiga PDF
EPUB: llum-antiga.epub Llum antiga EPUB
DOC: llum-antiga.doc Llum antiga DOC
TXT: llum-antiga.txt Llum antiga TXT