Descargar EBOOK L educacio sentimental autor GUSTAVE FLAUBERT gratis online


Descargar EBOOK L educacio sentimental autor GUSTAVE FLAUBERT gratis online Título Del Libro: L educacio sentimental
El autor del libro: GUSTAVE FLAUBERT
El editor: DESTINO
ISBN 13: 9788497101028
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 781 Kb

Read full description of the books:L’educació sentimental recorre la inquieta vida amorosa i social del seu protagonista durant una trentena d’anys. El jove Frédéric Moreau s’estableix a París el 1840 per estudiar Dret, fet que vol aprofitar per seduir la dona de qui està enamorat, Marie Arnoux, casada amb un ric marxant d’art. Davant les seves dificultats per aconseguir-ho, té relacions amb diverses dones, però manté la seva atracció per Marie. Mentre ell alhora tracta d’accedir a l’alta burgesia parisenca, debat de forma animada amb els seus amics i coneguts sobre la presa de consciència política durant la crisi que eclosiona amb la revolució de 1848.
En la seva obra de maduresa, el gran novel•lista Gustave Flaubert hi aboca experiències autobiogràfiques com la seva passió per una dona casada més gran que ell, i la seva vida a la capital francesa. Història irònica i pessimista a la vegada, el genial autor hi mostra una visió crítica dels arquetips socials retratats, amb què configura una vasta i incisiva panoràmica de la seva època.
“Vull escriure la història moral dels homes de la meva generació; de manera més precisa, la dels seus sentiments.” GUSTAVE FLAUBERT


El autor es GUSTAVE FLAUBERT escribió un interesante libro titulado L educacio sentimental. El libro de la publicó la editorial DESTINO, y en este momento por el libro de L educacio sentimental PDF ISBN (9788497101028) es necesario pagar 25.20 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro L educacio sentimental EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor GUSTAVE FLAUBERT, que te pueden gustar, igual que el libro de L educacio sentimental EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de L educacio sentimental EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF L educacio sentimental PDF
Descargar en EPUB L educacio sentimental EPUB
Descargar en DOC L educacio sentimental DOC
Descargar en TXT L educacio sentimental TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro L educacio sentimental


Sergio

Este libro vale la pena leer!

Ivan

De una sola vez

Elena

Yo probablemente algo que no entiendo.

Adrian

Interesante libro, en el que se dice más de lo que puede caber

Elena

Esta trama será recordado por mucho tiempo
Añadir comentario
Descargar EBOOK L educacio sentimental autor GUSTAVE FLAUBERT gratis online

PDF: l-educacio-sentimental.pdf L educacio sentimental PDF
EPUB: l-educacio-sentimental.epub L educacio sentimental EPUB
DOC: l-educacio-sentimental.doc L educacio sentimental DOC
TXT: l-educacio-sentimental.txt L educacio sentimental TXT