Descargar EBOOK Sobre el dol i el dolor autor ELISABETH KUBLER-ROSS gratis online


Descargar EBOOK Sobre el dol i el dolor autor ELISABETH KUBLER-ROSS gratis online Título Del Libro: Sobre el dol i el dolor
El autor del libro: ELISABETH KUBLER-ROSS
El editor: SAGARMATA
ISBN 13: 9788493483012
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 416 Kb

Read full description of the books:Fa trenta-sis anys i setze llibres, l'obra mestra de Kübler-Ross, Sobre la muerte y los moribundos, va canviar la manera de plantejar-nos el final de la vida. Ara, amb Sobre el dol i el dolor, els autors ens conviden a alterar la nostra experiència del dol. Sobre la muerte y los moribundos va introduir el món a les cinc fases del dolor: la negació, la ira, la negociació, la depressió i l'acceptació. Sobre el dol i el dolor aplica aquestes fases al procés del dol i barreja teoria, inspiració i consells pràctics, tot basat en les experiències personals i professionals de Kübler-Ross i Kessler. Inclou històries curtes i il·lustratives sobre temes diversos i capítols sobre la tristesa, els records, els somnis, el procés d'acceptació, l'aïllament i, fins i tot, sobre el sexe durant el procés de dol.
Poc abans de morir, Elisabeth Kübler-Ross completava, amb la inestimable col·laboració de David Kessler, l'obra que ara teniu a les mans, el seu darrer llibre.
“Sé que la mort és a prop” escriu Kübler-Ross a les últimes pàgines del llibre, “però encara no arriba. Em trobo aquí ajaguda com tanta altra gent al llarg de la història, en un llit rodejat de flors i mirant a través d'una gran finestra. El sentit de la vida no consisteix només a conèixer les cinc fases. No es tracta només de la vida que es perd, sinó de la vida que ha estat viscuda. Escriure aquest llibre m'ha proporcionat la manera de continuar sentint-me útil en la meva vida, encara que s'estigui acabant.”
Sobre el dol i el dolor és el llegat final d'Elisabeth Kübler-Ross, la reconegudíssima autora de La mort, una aurora i l'autoritat més estimada i respectada dins del camp de la mort i el procés de morir. Aquest és un llibre que tanca en un cercle perfecte tota la seva obra.


El autor es ELISABETH KUBLER-ROSS escribió un interesante libro titulado Sobre el dol i el dolor. El libro de la publicó la editorial SAGARMATA, y en este momento por el libro de Sobre el dol i el dolor PDF ISBN (9788493483012) es necesario pagar 20.05 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Sobre el dol i el dolor EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ELISABETH KUBLER-ROSS, que te pueden gustar, igual que el libro de Sobre el dol i el dolor EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Sobre el dol i el dolor EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Sobre el dol i el dolor PDF
Descargar en EPUB Sobre el dol i el dolor EPUB
Descargar en DOC Sobre el dol i el dolor DOC
Descargar en TXT Sobre el dol i el dolor TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Sobre el dol i el dolor


Alvaro

Un libro en el que todo está bien

Mario

Interesante, emocionante.

Laura

Después de leer este libro, Su vida cambiará!

Sergio

La idea es interesante, pero hay deficiencias en la calidad.

Sara

Recomiendo
Añadir comentario
Descargar EBOOK Sobre el dol i el dolor autor ELISABETH KUBLER-ROSS gratis online

PDF: sobre-el-dol-i-el-dolor.pdf Sobre el dol i el dolor PDF
EPUB: sobre-el-dol-i-el-dolor.epub Sobre el dol i el dolor EPUB
DOC: sobre-el-dol-i-el-dolor.doc Sobre el dol i el dolor DOC
TXT: sobre-el-dol-i-el-dolor.txt Sobre el dol i el dolor TXT