Descargar EBOOK No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic autor GEORGE LAKOFF gratis online


Descargar EBOOK No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic autor GEORGE LAKOFF gratis online Título Del Libro: No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic
El autor del libro: GEORGE LAKOFF
El editor: VIENA
ISBN 13: 9788483304778
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 34.72 Mb

Read full description of the books:Què és el que fa decantar el vot d’un indecís? Sorprenentment, la gran majoria no vota l’opció que probablement el beneficiaria més, sinó aquella amb la qual s’identifica, encara que perjudiqui clarament els seus interessos. Els conservadors nordamericans fa molt que ho saben, i en les últimes dècades han invertit bilions de dòlars a finançar grups d’opinió que els ajuden a comunicar millor les seves idees i a desarticular els raonaments del contrari. I han aconseguit una altíssima eficàcia, basada en el poder de les paraules i la càrrega inconscient que arrosseguen.
Mentrestant, els progressistes s’han limitat a argumentar en contra, sense adonarse que cada vegada que ho fan en realitat consoliden els valors republicans. El prestigiós lingüista americà George Lakoff, professor de Ciència Cognitiva i Lingüística a la Universitat de Berkeley, analitza el llenguatge en el debat polític i dóna les claus per canviar una situació en què els conservadors estan còmodament instal·lats. No es tracta de canviar els principis o els valors dels polítics progressistes; es tracta de canviar el seu llenguatge. Perquè les paraules no designen només un contingut, sinó també un marc d’emocions que les envolta. I és aquest marc és el que fa canviar les decisions.
Per fi, un llibre clar, rigorós i necessari sobre com el llenguatge es perverteix en el debat polític tant als Estats Units com a Europa, i com és de fàcil manipular el vot, la decisió de compra o qualsevol altra elecció en què l'individu està sol davant unes promeses que no sempre volen dir el que diuen.


El autor es GEORGE LAKOFF escribió un interesante libro titulado No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic. El libro de la publicó la editorial VIENA, y en este momento por el libro de No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic PDF ISBN (9788483304778) es necesario pagar 15.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor GEORGE LAKOFF, que te pueden gustar, igual que el libro de No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic PDF
Descargar en EPUB No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic EPUB
Descargar en DOC No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic DOC
Descargar en TXT No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic


Manuel

Simplemente un libro estupendo)

Sergio

no, en absoluto no me gustó el libro

Marina

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

Nicolas

Me ha inspirado este libro!

Adriana

La energía de texto
Añadir comentario
Descargar EBOOK No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic autor GEORGE LAKOFF gratis online

PDF: no-pensis-en-un-elefant-llenguatge-i-debat-politic.pdf No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic PDF
EPUB: no-pensis-en-un-elefant-llenguatge-i-debat-politic.epub No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic EPUB
DOC: no-pensis-en-un-elefant-llenguatge-i-debat-politic.doc No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic DOC
TXT: no-pensis-en-un-elefant-llenguatge-i-debat-politic.txt No pensis en un elefant: llenguatge i debat politic TXT