Descargar EBOOK El crac energetic. xifres i fal·lacies autor CARLES RIBA ROMEVA gratis online


Descargar EBOOK El crac energetic. xifres i fal·lacies autor CARLES RIBA ROMEVA gratis online Título Del Libro: El crac energetic. xifres i fal·lacies
El autor del libro: CARLES RIBA ROMEVA
El editor: OCTAEDRO
ISBN 13: 9788499213149
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 9.50 Mb

Read full description of the books:L’esgotament dels recursos combustibles fòssils és una realitat avalada per totes les fonts oficials que en xifren les existències restants. El llibre recull tant l’estat de les fonts energètiques que utilitzem arreu del món per tirar endavant el model econòmic de creixement que hem propugnat els últims segles, com els elevadíssims consums mundials i l’anàlisi de les fal•làcies que es divulguen per tranquil•litzar la població. Si bé les energies renovables podrien ser una part de la solució al crac energètic, no són suficients si mantenim el consum actual. Anualment estem consumint allò que el planeta va trigar milions d’anys a crear. Així doncs, la clau no és altra que canviar el paradigma econòmic. El decreixement ha deixat de ser una opció. Haurem de repensar com viatgem, com vivim, com ens alimentem, com treballem… En cadascuna de les nostres facetes de la vida podem aconseguir estalvi energètic.Aquest no és el llibre de l’apocalipsi, malgrat que el fet de contraposar les xifres del consum mundial a les existències energètiques ens revela un panorama no massa encoratjador. Al contrari, només vol despertar la consciència de totes i cadascuna de les persones que consumim energia perquè una a una comencem a canviar l’ús social que en fem i puguem incidir en les polítiques energètiques col•lectives. Una bona part del problema es resoldria evitant els usos inadequats i analitzant els itineraris que segueix l’energia. Tots tenim un paper en el canvi energètic. La responsabilitat per garantir un futur més enllà de l’esgotament dels combustibles fòssils és de tots.


El autor es CARLES RIBA ROMEVA escribió un interesante libro titulado El crac energetic. xifres i fal·lacies. El libro de la publicó la editorial OCTAEDRO, y en este momento por el libro de El crac energetic. xifres i fal·lacies PDF ISBN (9788499213149) es necesario pagar 12.80 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro El crac energetic. xifres i fal·lacies EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARLES RIBA ROMEVA, que te pueden gustar, igual que el libro de El crac energetic. xifres i fal·lacies EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de El crac energetic. xifres i fal·lacies EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF El crac energetic. xifres i fal·lacies PDF
Descargar en EPUB El crac energetic. xifres i fal·lacies EPUB
Descargar en DOC El crac energetic. xifres i fal·lacies DOC
Descargar en TXT El crac energetic. xifres i fal·lacies TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro El crac energetic. xifres i fal·lacies


Lucas

No esperaba esa perversa fantasía

Alejandro

El mejor entre los ordenadores portátiles

Claudia

De cañerías, de hermoso diseño del libro(((

Nicolas

El mejor entre los ordenadores portátiles

Martina

Entretenida fiction para los verdaderos fans
Añadir comentario
Descargar EBOOK El crac energetic. xifres i fal·lacies autor CARLES RIBA ROMEVA gratis online

PDF: el-crac-energetic-xifres-i-fallacies.pdf El crac energetic. xifres i fal·lacies PDF
EPUB: el-crac-energetic-xifres-i-fallacies.epub El crac energetic. xifres i fal·lacies EPUB
DOC: el-crac-energetic-xifres-i-fallacies.doc El crac energetic. xifres i fal·lacies DOC
TXT: el-crac-energetic-xifres-i-fallacies.txt El crac energetic. xifres i fal·lacies TXT